RM0.00
0

Tentang Kami

Rimbunan Mall - Gudang Dropship Anda

Rimbunanmall.com merupakan  salah satu projek di bawah Rimbunan Holdings Sdn Bhd dan di selenggara oleh Rimbunan Ilmu Sdn Bhd (676602-W). Ini adalah merupakan strategi jualan yang berkonsepkan ”dropship” yang diterajui oleh Dato’ Hj. Mohd Salleh Saidin dengan beriltizam memajukan perniagaan buku mengikut arus semasa.

Kewujudan Rimbunan Mall adalah bagi mengetengahkan produk-produk pembelajaran dan alat bantuan belajar sama ada di peringkat pra-sekolah, sekolah rendah mahupun menengah.

Rimbunan Mall ini juga dipelopori oleh satu pasukan yang hebat, berkaliber serta kreatif bagi membentuk perniagaan dropship terkemuka di seluruh Malaysia khasnya.

Berkonsepkan perniagaan atas perniagaan (B2B) membolehkan ramai pihak di luar sana menjalankan perniagaan dengan kami untuk mendapatkan keuntungan sewajarnya.

Rimbunan mall menjanjikan perkhidmatan terbaik, produk berkualiti, pengurusan sistematik serta pendapatan yang lumayan demi kepuasan pengalaman pelanggan berurusan dengan kami.

Rimbunan Ilmu Sdn Bhd
Mei, 2023

Businesspeople meeting plan analysis graph company finance strategy statistics success concept and planning for future in office room.

Kenapa Perlu Membeli Dengan Kami?

PENGHANTARAN PERCUMA

Penghantaran percuma hanya tertakluk untuk pembelian RM180 ke atas

GRUP SOKONGAN

Pihak kami hanya beroperasi dari pukul 9.00AM hingga 9.00PM pada hari biasa (Isnin hingga Jumaat). Anda boleh menggunakan “bot” untuk mendapat bantuan.

PEMULANGAN SEMULA LEBIH MUDAH

Pemulangan semula lebih mudah untuk buku rosak. Pihak kami akan memberi kerjasama secara 100%

Kami Hanya Menghantar Buku Terbaik!

Objektif kami menghantar buku-buku terbaik dalam keadaan terbaik untuk semua pelanggan supaya pelanggan berpuas hati dengan buku dan khidmat kami

Untuk pertama kali saya buat pesanan. Saya terkejut saya dapat dalam masa cepat dan buku dalam keadaan terbaik. Sangat berpuas hati!
Iman La Musa
Pencinta Buku